Höstrusk grusade alla förväntningar på att få se lek i helgen, så hon drog på sitt grumliga täcke igen så vi fick tji på den insynen. Inte gjorde det saken bättre att ytterligare 10 mm regn skickades ner över Fyledalen som skickade upp vattennivån ytterligare 1 dm…nu får de va nog!!

Men vi hade i alla fall trevligt i vår fiskevilla under fredagskvällen då den årliga höstfesten gick av stapeln.
Go mat o dryck gjorde kvällen till det där lite speciella som man önskar av en fest.
Dan till all ära det hade du snickrat ihop bra som vanligt.Dan I högsta hugg med det sista förberedningarna.
Det var Ingeborg som tog smygfotot.Lite paus mellan tallrikarna.Dan går igenom Menyn.2 Långbord var dukade!!Lite av varje, Kycklingklubbor, Järpar, Fläskfilé…grillad o sen en lätt liten rökning, rökt öring, 2-3 olika sallader o så lite varierande såser på det hela. Innan dess bjöds vi på en macka med kräftstjärtar o majonnäs , matstunden avslutades med kladdkaka o en rejäl klick grädde.
Sen blev det lite dricka resten av kvällen………….så lite så!!

Ha de gott i stugvärmen ..vi hörs /Ronnie